Kycklingpaket på grillen

Du visar för närvarande Kycklingpaket på grillen

Vi hade kyckling kvar sedan fredagens grillmiddag. Vädret inbjöd till att grilla och äta ute även den här dagen så då passade det bra att göra paket av resterna.

Paketens innehåll blev följande:  Kokt potatis skuren i skivor i botten, skivad kyckling, ruccola, tomater, majs, mozarella och lite egen allkrydda.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar