Dagens fredagsplock, med lite tacokyckling

Det spelar ingen roll hur roligt man tycker det är att laga mat men det kommer alltid tillfällen när inspirationen lyser med sin frånvaro. Så var det ikväll. Till slut med hjälp av en urbenad grillad kyckling lyckades vi få till någon slags fredagsmiddag ändå.

Kycklingen hackade jag i småbitar och stekte först i rapsolja tillsammans med färdig tacokrydda (ca 1/2 påse). Sen hällde jag på en skvätt vatten och lät det koka ihop.

Till detta hackade jag gurka, röd paprika, tomater och delade vindruvor.

Avocado fanns inte inom husets väggar men jag gjorde en god dip som passar bra till tacosmaker. Den innehåller bara creme fraiche, mosad banan och curry. Jag lovar, det är jättegott. Våga prova även om det låter konstigt…..

Naturella nachos och nachips med smak av ost passade bra till.

 

image
Dagens plock, det kanske ser lite ut men vi två blev mätta. Dessutom blev det lite över.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar