Pizza med salami och fetaost

Du visar för närvarande Pizza med salami och fetaost

Dagen gick i ett huj och plötsligt var det dags att tänka på middag. Pizza kändes lockande, så det blev det.

Med en färdig pizzadeg som bas, som man kavlar ut så den blir tunnare gick det snabbt att få till middagen.

Tomatsås i botten, riven mozzarella, pepparsalami i strimlor, fetaostkuber samt pestoklickar.

Grädda och toppa den med färsk basilika och ruccola när den kommer ut ur ugnen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar