Kvällspizza

 

image
Pizza på kvällskvisten.

Det kom ett sms från sonen som talade om att han nog skulle vara hungrig efter jobbet och att pizza skulle smaka gott. Som tur var fanns det en färdig pizzadeg i kylskåpet.

Den kavlade jag ut så den blev lite tunnare och bredde ett tjockt lager tomatsås på. Nästan hela burken som följde med.

Sedan rev jag herrgårdsost och strödde ut över pizzan. Mozarellabitar, strimlad rökt skinka, körsbärstomater i halvor, oregano från trädgården och ruccola var övriga ingredienser.

Mamman tyckte också att det var gott med pizza på kvällskvisten……

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar