Ugnslåda allt i ett

Det blev en latmansvariant till middag idag. Den hade flera fördelar. Förutom att ingredienserna gav god smak till varandra blev det lite disk….

Runda hela potatisar med fint skal lades i en ugnsform, kryddades med salt och anchochili. Därefter ringlade jag olivolja över och stoppade in dem i ugnen på 225º.

När det hade gått ungefär 15 minuter la jag även delade grillkorvar, bacon klippta i bitar och färdigkokta majskolvar i mindre bitar i formen och lät det steka med.

image
Ugnslåda allt i ett.

När potatisen var mjuk och baconet krispigt var det dags att ta ut och äta. Det tog ca. 45 minuter (kommer inte ihåg exakt). Jag strödde ruccola över det hela och med en rårivna morötter fick vi en enkelt och god måltid.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar