Grillad kyckling med frisk och god bulgur!

Tänk vad härligt att solen lyser och vädret är så fint att det går att vara ute och grilla fast det är vardag och jobb.

image
En tallrik med godsaker!

 

Två kycklingfiléer delades på mitten, längs med så att de blev tunnare. (De blir färdiga snabbare på grillen då). Sedan kryddade jag med flingsalt med chilismak, samt penslade kycklingbitarna med ketjap manis runt om.

Medan kycklingen låg på grillen kokade jag bulgur till två personer enligt anvisningarna på förpackningen. När den var klar  blandade jag i 2 tsk riven ingefära, 1 näve hackad ruccola, 1/2 finhackad röd chili och pressade över saften från 1/2 lime.

Tillsammans med några majskolvar och halloumi som också fick hamna på grillen åt vi oss mätta….dessutom blev det lite rester till en matlåda!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar