Mitt nya växthus har för första gången fått tjänstgöra som lunchservering. Eftersom det är byggt för att kunna kombinera både växthus och uterumsfunktion passade det alldeles utmärkt att servera lunch vid odlingsbordet.
Jag bjöd på min goda parmesan- och chilipaj. Till den gjorde jag två olika sallader. En med isbergsallad, paprika, tomat, vårlök och salladsärtor. Jag gjorde även en god melonsallad.
Melonsallad
1 honungsmelon
1 cantaloupe
1/2 kruka basilika
1/2 lime
1/2 röd chili
1 mozarellaost
1. Dela melonerna i munsbitar.
2. Hacka chilin fint och basilikan grovt och blanda i det.
3. Skär ner mozarellan i kuber.
4. Pressa över saften från limefrukten och låt allt dra en stund innan servering.
Vad duktig du är, skall göra pajen och melonsalladen hade vi tänkt.
Fina bilder och fint serverat är det också.
Tack, vad roligt att ni uppskattar min blogg! Hoppas er paj blir lyckad! Katarina