Vi firar guldmedaljen med pankopanerad ost!

För att fira sonens guldmedalj från helgens ju-jutsutävlingar i Sollentuna lagade jag något som han verkligen gillar. Stekt panerad ost. Det finns många olika recept på nätet, ibland ska det vara enkel panering ibland dubbelpanering. Jag gör en dubbel dubbelpanering med panko som det sista lagret. Det blir mycket gott tycker jag. Mitt recept hittar du här.

Osten serverar jag med klyftpotatis och lingonsås!

Stekt panerad ost med klyftpotatis!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar