Älg-BLT

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Biffmackor, en variant av BLT, men på vårt eget vis. Två rostade bröd per person med majonäs på. Färsk spenat, skivad chiliost, tomatskivor, knaperstekt bacon och en nystekt älgbiff lades mellan brödskivorna. Lite pommes frites till, fast vi enades om att vi hade klarat oss utan dem för vi blev mätta så det räckte av mackorna. De var väldigt goda.

Älg-BLT

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar