Quesadillas med smått och gott till.

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fredag kväll och lite småplock till middag igen. Snabblagade quesadillas med proscuitto och avocadodipp till. Sonen och jag hjälptes åt så det gick extra fort! Nu slappar vi resten av kvällen, nåja slappar och slappar. Det gäller väl mest mig…sonen spelar….ett nytt spel hade release häromdagen så just nu lockar det väldigt mycket.

Nystekta och frasiga.

 

Quesadillas

4 tortillabröd

mjukost med vitlök och örter

ost

ruccola

röd finhackad chili

salt

olivolja att steka i

1. Bred ett lager ost på tortillabröden.

2. Lägg på ruccola och hackad chili.  Skiva valfri ost och täck med den.

3. Lägg det andra tortillabrödet ovanpå.

4. Stek i olja cirka en minut på varje sida till dess att brödet får färg och osten börjar smälta.

5. Strö lite flingsalt över och skär i tårtbitar.

I väntan på ostskivor.
Tilltugg.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar