Till frukost idag blev det en av sonens favoriter, återigen var ägg inblandade. Det som behövs är franska av valfri sort, smör, ägg, salt och persilja.
Man gör ett hål i brödskivan, idag tog vi bröd med smak av havssalt, smälter smör i en stekpanna, lägger i brödet och knäcker ägget i hålet, saltar och strör över persilja. Hur länge man sen steker beror på hur man vill ha sitt ägg, hos oss får gulan gärna vara lite rinnig.
Vi brukar också steka den brödbit som man skär bort, den är toppen när det sista ska skrapas upp från tallriken. Två äggmackor per person brukar vara lagom.
Pingback: Nyheter om starta eget #1 | Bolags registrering
Pingback: Bostäder utomlands | Nyheter bostäder frankrike #1
Pingback: tesc 789
Pingback: Nashville web design
Pingback: car dealerships in Madison tn
Pingback: maillot de foot vintage
Pingback: ray ban wayfarer
Pingback: ralph lauren pas cher
Pingback: maillot 2008
Pingback: xnxx video
Pingback: pros and cons of obama care
Pingback: crafting ideas for kids
Pingback: online forex trading
Pingback: steingarten