Blåbärs- och ingefärsshot

Du visar för närvarande Blåbärs- och ingefärsshot

Jag brukar göra shot med ingefära och gurkmeja ibland men den här gången blev det en annan variant. Både ingefäran och gurkmejan var med men blåbär och grapefruktjuice gav extra smak. Den blev jättegod, i alla fall tycker jag det. Så nu står det en flaska i kylskåpet som får fylla på snapsglaset varje morgon. Mums!

Blåbärs- och ingefärsshot

250 g blåbär

6 dl grapefruktjuice

4 – 5 msk riven ingefära

4 tsk gurkmeja

2 – 3 msk honung

Skala ingefäran och riv den fint. Ta inte med det trådiga. Mixa sedan alla ingredienser och häll upp på en flaska. Det blir ca 1 liter. Sedan är det bara att börja varje dag med en shot! En bra start på dagen!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar