Honungssotad kyckling

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Att laga middag är ingenting jag har hunnit tänka på överhuvudtaget den här veckan….jag vet att jag har ätit men hur gick det till???

När jag tänker efter inser jag att mat ute, rester och matlådor från snälla mamma har räddat vår vecka. I kväll hade vi tid att laga mat men vi orkade inte göra något som tog tid så det blev kyckling och pommes!

Kyckling stekt i olja med chilisalt, chiliflakes, limejuice och honung. Ringla över honungen mot slutet när kycklingen nästan är färdigstekt så blir den lagom sotad utan att bli bränd! Gott!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar