Klyftpotatis och dubbla parisare.

Måndagsmiddag.

Första dagen för sonen i sjuan, för mig var det första dagen med eleverna den här terminen också. Vi var hemma ett kort tag innan det var dags att åka till stan och träning så middagen måste gå snabbt att fixa till. 

Jag gjorde klyftpotatis med timjan och lite chili samt dubbla parisare. 

Skär parisaren i tunna skivor. Bred ett lager pesto på den ena och lägg ost och en skiva rökt skinka mellan två korvskivor. Stek dem på båda sidor och servera med potatisen och sallad. 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar