Restdag blev pyttdag!

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ikväll samlade jag ihop de rester vi hade i kylen och gjorde pytt på dem.  I dagens pytt fanns det tärnad klyftpotatis, tärnad parisare, den heta köttfärsen, majs, fetaost , hackad chili och persilja. Jag kryddade på med lite extra salt, peppar, parprikaplulver och curry. På bilden ser det blekt ut men det blev smakrikt och gott!

Pytt igen...het den här gången!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar