Laxpaket

I
Grönsaksplock till maten.

 

Blek och trist bild på ett laxpaket, men jag lovar att smaken var allt annat än blek.

I kväll lagade jag till mat med grillresterna vi fick över när vi hade besök häromdagen. Jag bottnade med potatissallad, lite extra salt och chiliflakes, strödde över ruccola, hackade sparris och lök samt rev bitar av laxen överst. Sist strödde jag över ett lager riven mozarella. Jag hade tänkt att vi skulle grilla men det regnade ute så paketen fick bli varma i ugnen istället. Sonen hade en kompis här hemma och alla åt med god aptit, foliepaket och fat blev tomma.  

 

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar