Annorlunda tacomiddag

image
Annorlunda, men mycket god tacomiddag!

Vi var sugna på taco men inte med köttfärs, därför tog jag upp några laxbitar ur frysen och kryddade dem med salt, svartpeppar och spiskummin för att få tacosmak. Sedan lade jag dem på grillen. En kokt sötpotatis i skivor fick göra laxen sällskap på grillen. (Jag penslade olja på både laxen och potatisen innan de grillades).

 

image
Det fanns mycket smått och gott på bordet.

Till laxen fick vi quesadillas. Jag gjorde en röra av creme fraiche med smak av paprika och chili blandad med mycket riven ost. Den bredde jag ut mellan tortillabröden (av majs) penslade med olja och grillade en kort stund på båda sidor. Bara precis så att osten smälte och brödet fick fin färg.
Dessutom fanns spenat, sallad, paprika, tomater, majs, salladsärtor och små tacotubs på bordet.

Lite extra smaksatt creme fraiche att klicka ovanpå tog jag också fram när allt skulle serveras.

Resultatet blev en god annorlunda tacomiddag som avnjöts i växthuset.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar