Daimmuffins

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

2 små ägg eller 1 stort

1/2 dl farinsocker

1/2 dl strösocker

1/2 dl mjölk

50 smält smör

1 1/2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

1 tsk vaniljsocker

2 tsk kakao

2 krossade dubbeldaim

1. Vispa ägg och socker pösigt

2. Blanda i mjölk och smör

3. Blanda de torra ingredienserna och rör sen försiktigt ner dem i smeten.

4. Blanda sist ner den krossade daimen.

5. Grädda i 200º ca 10-12 minuter

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar