Smördegssnurror och tomt kök!

Idag har jag ägnat dagen åt att tömma köket, i morgon kommer hantverkarna och börjar riva ut det vi har nu och sen så småningom blir det ett nytt.

Enda pausen var när sonen bjöd på smördegssnurror som han gjorde till mellis.

Han använde massor av ost, riven mozarella, chiliost och parmesan. De blev väldigt goda!

Goda snurror avnjutna i solen på framsidan!

Så här ser det ut nu när jag har tömt mitt kök.

Vill ni se fler bilder på hur jag har löst min tillfälliga matlagningsstation ( som ju lär vara nån månad eller så…)

är ni välkomna till Min vardag!

Om en stund är vi bortbjudna på middag, det känns väldigt lyxigt!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar