Risnudlar med kyckling

Jag kom hem från jobbet vrålhungrig, tomt på rester i kylskåpet men tack och lov fanns en kycklingfilé i frysen och lite annat smått och gott.

Medan filén tinade i mikron hackade jag blandade grönsaker, chili, ingefära.

Sen skar jag kycklingen i bitar, saltade och stekte den tillsammans med grönsaks- och kryddhacket.

När kycklingbitarna var färdigstekta hällde jag i ca 1-2 msk ostronsås, 1-2 msk japansk soja samt färdigkokta risnudlar.

Toppat med hackad koriander blev det en god onsdagsmiddag!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar