Tisdagsomelette

Återigen blev det middag av rester från kylen. Den kokta potatis som blev över från lördagens raclette ville ha sällskap till magen.

Därför blev det omelette ikväll.

1/2 hackad gul lök, 1/2 hackad röd chili och kokt potatis stektes i smör till dess att det fick lämplig färg. Salt och peppar och sen på med ruccola och uppvispade ägg. Jag använde 3 stycken ägg och ett par matskedar grädde ( eller vatten).

När omeletten nästan var helt klar smulade jag över lite lagrad herrgård som snabbt fick smälta ihop med resten.

Snabbt och gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar