Tacotårta

I kväll blev det tacotårta på ett litet annorlunda sätt än jag gjorde den förut.

Jag hackade gul lök, vitlök och brynte tillsammans med älgfärs. Kryddade med en påse tacokrydda och tillsatte ca 1 dl vatten och lät det koka ihop.

Sen gjorde jag cirka 4 dl vit sås och tillsatte rejält med smakrik ost. Det var så mycket ost så såsen blev alldeles seg!

Därefter varvade jag tortillabröd, ostsås, och färs till en tårta. Jag använde fem bröd. Överst toppade jag med resten av såsen.

Gratinerade i ugnen cirka 20 minuter och serverade med majs och sallad. Mumsigt gott!

 

Bordet är dukat och maten väntar på att bli uppäten! ( det blev mycket rester)

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar