Kycklingenchiladas

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Igår blev det köttfärsquesadillas till lunch, idag fick det bli kycklingenchiladas! Tacokryddad kyckling, majs, paprika, tomat, tacosås, ost rullas in i tortillabröd. Lägg dem i en ugnsform och toppa med extra ost, grädda ca 15 minuter i 225 º.

 

 

Servera med sallad, creme fraiche, jalapenos, tomatillosås!

Jag gjorde fyra extra som jag snurrade in i folie och frös in. Gott att plocka fram till mellis eller att grilla på glödbädd en solig vinterdag!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar