Pizza

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det blev pizza till middag ikväll. En färdig pizzabotten kavlades ut så den blev tunnare.

Tomatsås, riven mozarella på, sen fick var och en fylla sin del av pizzan med det man ville.

Det som fanns att välja på var:

rökt skinka, tacofärs, röd lök, majs, pesto, fetaost, tomat och röd paprika.

Det blev god pizza som toppades med lite oregano när den kom ut ur ugnen!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar