Chorizo och persilje- och parmesanmos

Ikväll mitt i adventsstädningen blev det stekt chorizo med potatismos till middag.

Pressade kokt potatis över en stor klick smör. Hällde på en skvätt mjölk, blandade i salt och hackad persilja och massor av nyriven parmesan. Sen rörde jag ihop moset till lagom konsistens.

Med lite senap på korven och morotsstavar till blev vi mätta och kunde fortsätta med städningen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar