Laxpasta

Laxpasta

 

En god och enkel laxpasta blev dagens middag.

Pastasås

1 pkt kallrökt lax ca 200g

2 dl grädde

1/2 pressad citron

1 finhackad vitlöksklyfta

1/4 fiskbuljongtärning

svartpeppar

1. Koka valfri pasta, vi hade pappardelle idag.

2. Fräs vitlöken mjuk i smör.

3. Häll på grädden, fiskbuljongtärning samt den pressade citronen.

4. Lägg i strimlad kallrökt lax och låt den koka upp.

5. Mal över svartpeppar och strö på persilja eller dill.

6. Servera till pastan.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar