Soltorkad tomat- och parmesansås

Du visar för närvarande Soltorkad tomat- och parmesansås

Den här såsen eller dippen är enkel att röra ihop och smakar perfekt till en god grönskakspaj eller att dippa grönsaker i. Jag serverade den till min goda blomkåls- och parmesanpaj. Passade perfekt till pajen så jag kommer definitivt att göra såsen igen.

Så här gjorde jag på ett ungefär: Jag tog lika delar creme fraiche och majonnäs, cirka 1 dl av varje. Jag blandade ner 1-2 tsk soltorkad tomatcreme och 2-3 msk finriven parmesan. Sist av allt blandade jag ner ca 1 matsked grovt hackad basilika och smakade av med flingsalt och nymald svartpeppar.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar