Keso- och romröra

Du visar för närvarande Keso- och romröra

När jag gjorde en god räkpaj för ett tag sedan fick jag en halv burk tångkaviar kvar. Den fick bli ett experiment tillsammans med keso, citron och chiliflakes.

Det blev ett mycket lyckat experiment som passade perfekt att äta till bakad potatis eller att rulla in i tunnbröd och bjuda på till en fördrink. Råkar man ha en hel burk tångkaviar blir det säkert minst lika gott att använda hela burken.

Att den dessutom är supenkel och supersnabb att röra ihop gör ju ingenting.

Keso- och romröra

250 g keso

1/2 burk tångkaviar

pressad citron

salt och chiliflakes

Blanda kaviar och keso. Smaka av med pressad citron, salt och chiliflakes. Mängden chili anpassar man förstås efter den egna smaken.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar