Yoghurt- och kesodessert

Du visar för närvarande Yoghurt- och kesodessert

För ett tag sedan när jag var sugen på något sött och smarrigt på kvällskvisten testade jag något helt nytt. Jag blandade grekisk yoghurt med keso och smaksatte den. Serverat med bär och smulade digestivekex fyllde det mitt behov av något sött. Ändå blev det hyfsat nyttigt…

Börja med att blanda lika delar grekisk yoghurt och keso. Blanda ner kakao efter smak och smaksätt med lite flytande honung. Det går alldeles utmärkt att utesluta honungen men kakaosmaken kommer mer till sin rätt med det lilla söta.

Varva blandningen med blåbär och smulade digestivekex i glas. Klart att äta!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar