Tomatsallad med koriander

Du visar för närvarande Tomatsallad med koriander

När det är varma dagar är inte matlusten alltid som störst men framförallt är det själva matlagningen som inte lockar. För ett tag sedan gjorde jag en snabb tomatsallad som jag åt tillsammans med rostat bröd. Helt perfekt en mycket varm kväll!

Jag tog ungefär 10 romantica-tomater som jag delade i mindre bitar. Sedan hackade jag en liten rödlök fint och blandade med tomaterna. Jag hackade en kruka koriander som även den blandades ner. Därefter kryddades anrättningen med svartpeppar, salt, lite råströsocker, en skvätt rödvinsvinäger. Sist av allt ringlade jag över lite olivolja.

Klappat och klart och mycket gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar