Vilken mathelg!

Vilken härlig mathelg jag har haft, utan att ha lagat den minsta gnutta mat själv.  I fredags åkte vi till Östersund där jag hade förmånen att ta del av en jämtländsk buffé som var något utöver det vanliga. Lördagkvällen bjöd även den på buffé. Asiatisk den här gången. Väl hemma i Ångermanland hade vi en middag hos min mamma att se fram emot. Hon bjöd på mycket god lasagne och ugnstekta äpplen till efterrätt. Snacka om lyxhelg!

Nu är jag redo för en ny arbets- och matvecka. Det blir spännande att se vad den kommer att bjuda på…

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar