Tur att det finns andra som lagar mat….

Den här veckan har tiden inte riktigt räckt till för matlagning….antingen har jag varit borta när det har varit middagsdags…eller så är det sonen som varit på vift. Mycket rester och lite skräpmat har det blivit.

Idag var inget undantag. På grund av olika omständigheter kom vi inte hem förrän strax efter sex…hungriga som vargar efter att inte ha ätit sen på morgonen. Men vi hade ingenting som sonen med sin ömmande käke kunde äta. Då är det bra att det finns färdigmat på affären. En snabb tur dit och sen kom jag hem med fiskgratäng, det blev lagom mjuk mat för Sudden.

Imorgon kväll ser jag fram emot att bli bortbjuden på middag, men sen ska jag nog få till lite egen mat också! Förhoppningsvis blir det lite tid för bakning i helgen, lussebullar till exempel.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar