Majs- och bönröra

Du visar för närvarande Majs- och bönröra

Jag gjorde en enkel och god majs- och bönröra för ett tag sedan. Röran passar att äta med sallad i taco, den är god som tillbehör istället för sallad. Den är god att äta både varm och kall.

Majs- och bönröra

1 liten burk majs

1 förpackning svarta bönor

1 kruka koriander

salt, chiliflakes

rapsolja

Skölj bönorna och låt de och majsen rinna av i ett durkslag.

Hetta upp rapsolja i en stekpanna, häll i majs och bönor.

Stek på hög värme, krydda med salt och chiliflakes.

Precis innan det är dags att servera hackas en kruka koriander ner.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar