Key Lime Pie

Du visar för närvarande Key Lime Pie

En av mina favoritefterrätter är Key Lime pie. Den söta kondenserade mjölken möter den syrliga smaken av lime. Det blir helt enkelt en höjdardessert.

Med tanke på hur enkel den är att göra förstår jag inte riktigt av vilken anledning det är så långt mellan gångerna. Tur att det kommer gäster ibland så det finns en bra anledning att laga till dessert…fast jag skulle faktiskt kunna unna mig att laga till den ändå, i alla fall nån gång oftare än en gång om året.

Mitt recept till Key Lime Pie hittar du HÄR!

Njut den med en klick grädde eller bara rakt upp och ner precis som den är!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar