Key lime paj

Jag upptäckte att jag hade många limefrukter och fick en plötslig längtan efter key lime paj!

Så här gjorde jag:

Key Lime Pie
Smula 200 g grahamskex och blanda med 100 g smält smör

Fördela i en pajform och grädda 10 min i 175 º varm ugn.

Vispa 5 äggulor väl, häll i 1 burk kondenserad mjölk och fortsatt vispa så att det blir tjockare och fluffigt.

Tillsätt 1 dl limesaft och 1 msk limeskal. ( 4-6 limefrukter) 

Häll smeten i pajformen och grädda ytterligare ca 20 minuter, 175 º.

Låt pajen svalna och servera med limeskivor och lättvispad grädde.

 

Nygräddad!
Nygräddad!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar