Semlor

Du visar för närvarande Semlor

Plötsligt blev jag sugen på semlor, de syns ju överallt nu även om det är ett tag kvar till fettisdag.

Igår fick jag plötsligt lust att baka egna bullar till semlorna. Det bästa receptet till det har jag fått av min mamma. Det blir goda semlor, som inte är torra alls om man följder receptet. Som vanligt är jag försiktig med mjölet, det gör också sitt till. HÄR hittar du receptet.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar