Rester med den grillade kalven.

Du visar för närvarande Rester med den grillade kalven.

Häromdagen när vi grillade blev det kött kvar. Av det gjorde jag snabbt en lunchburgare. Medan hamburgerbrödet fick färg i ugnen stekte jag på köttet lite snabbt i rapsolja. Sedan fyllde jag hamburgerbröden med ruccola, sockerärtor, tomatskivor, några köttbitar och en rejäl klick vitlökssås. God mat av de rester som fanns i kylen. Mums!!

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar