Club sandwich BLT

Du visar för närvarande Club sandwich BLT

Tänkte göra en klassisk club sandwich med kyckling, sallad, bacon och tomat. Men i kylen fanns varken bacon eller sallad. Då tog jag gurka och ruccola istället.

Jag stekte franskskivor i smör så att brödet blev gyllene. Därefter bankade jag ut kycklingfilé så att de blev riktigt tunna. De stekte jag sedan i smör och kryddade med salt, svartpeppar och anchochili.

Jag bredde majonnäs på bröden och lade ruccola på botten, sedan gurka, kyckling och sist tomaten. Därefter ett bröd ovanpå.

Serverat med vattenmelon och ugnsstekta klyftpotatisar (kryddade med salt och chiliflakes) och en enkel sås med crème fraiche och sweet chilisås.

Mums så gott och enkelt.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar