En liten jordgubbsgino

Du visar för närvarande En liten jordgubbsgino

Lördag kväll, ”morsafton” och lite dessert kändes som att det skulle platsa fint i magen.

På köksbänken fanns fina jordgubbar som jag skivade i portionsformar, pressade lite lime på och sedan flagade jag vit choklad med smak av vanilj över. In i ugnen på hög värme en kort stund till dess att chokladen blev mjuk. Enkelt och mycket gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar