Jag lyckades låta bli att ändra i receptet…..

Helgen som gick testade jag att laga ett av mina egna recept igen, utan att ändra det. Faktiskt smakade det lika gott som förra gången. Som sallad att servera till använde jag ruccola, skivad apelsin, rödlök i ringar och halverade vindruvor. Det passade utmärkt med den fruktiga smaken till fläskytterfilén och den kryddiga klyftpotatisen.

Jag måste erkänna att jag är lite stolt trots allt, att jag lyckats laga till något utan att ändra i receptet…..

Här hittar du receptet: Fläskytterfilé med rosmarin och apelsin.

p.s Förstås kan man använda färsk rosmarin istället för torkad….kom då ihåg att ta mer av den färska.

image
Det smakar faktiskt minst lika gott som det ser ut!
image
Fruktig sallad passade bra till.
image
Precis utplockat ur ugnen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar