Grillpaket med god oströra

I slutet av påskhelgen kom grillen fram och då passade vi på att göra foliepaket med kycklingrester.

 

Som tur var hade vi tortillabröd i frysen så de fyllde jag med följande:

Skivad kokt potatis, skivad kyckling, ruccola och hackad paprika.

 

Detta toppades med en röra gjord på följande ingredienser:

3/4 dl creme fraiche

3/4 dl keso

1-2 msk japansk soja

ca 1 dl riven ost med smak

Blanda ihop allt och smaka av med flingsalt och chiliflakes.

15-20 minuter på grillen och paketen var redo att ätas upp!

image
Färdig att rullas ihop och slås in i folie.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar