Suddens fredagspasta i växthuset.

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Mitt knä krånglar värre än på länge så sonen fixade kvällens middag. Jag tipsade om den färska pasta som fanns i kylen sedan botaniserade han själv för att välja övriga ingredienser.

Han kokade färsk pasta och medan den rann av i durkslaget rörde han ihop följande i kastrullen ( jag tjuvkikade):

Knappt 50 g smör, 4 -5 msk Rondele färskost med smak av vitlök och örter, 1/2 dl grädde, 2-3 msk persilja, riven goudaost samt en aning knaperstekt bacon som fanns kvar i en burk i kylen.

Över detta rev han mycket färsk parmesan. Hemtomaterna plockades precis innan maten och lades vid sidan…..de åt jag, han avstod.

Det smakade jättegott, jag lovar. Själv tyckte sonen att han borde ha kryddat med lite chili också……

 

image
Fredagspasta i växthuset.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar