Tacogratäng

När jag var i Östersund förra veckan blev vi bjudna på en god tacogratäng en av kvällarna. Receptet var hämtat från ICA buffé och den smakade verkligen toppengott. Därför bestämde jag mig för att göra den också.

I receptet skulle det vara färdig pastasås med smak av vitlök men det hittade jag inte på affären så jag använde krossade tomater med vitlök istället. Det gick lika bra. Dessutom använde jag älgfärs förstås, eftersom det är vad som finns i frysen här hemma!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 3 kommentarer

Lämna ett svar