God dipp!

Igår innan det var dags att äta fick vi lite smått och gott ur några olika förpackningar att smaska på. Svarta oliver, gröna oliver med chili, inlagd vitlök, proscuitto och crostini. Jag gjorde också en i mitt tycke god dipp.

Dipp med fetaost och soltorkade tomater.

2 dl creme fraiche
3/4-1dl soltorkade tomater
3/4-1dl fetaost i örter
svartpeppar

Mosa fetaosten, hacka tomaterna och blanda med creme fraiche och svartpeppar. 

image

Den blev mycket god, jag kan tänka mig att den skulle passa utmärkt till grillat kött också.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar