Äntligen, semlornas tid är här!

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Fettisdag närmar sig och det är äntligen dags för semlor. Av min mamma har jag fått ett recept på semlor där bullarna blir riktigt goda, inte torra alls som semlor ibland har en tendens att bli. Jag har bakat efter samma recept i ungefär trettio år (plötsligt låter jag så gammal) och våra semlor blir alltid goda, tycker jag i alla fall…..Receptet på semlorna hittar du här !

Första jäsningen är klar!
Bullar i olika storlek, jag gillar de som är små….då får man äta många!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar