Vanlig äggmacka med en liten pepprig twist!

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Några alldeles vanliga klassiska knäckemackor med kokt ägg och kaviar blev det till frukost denna kalla lördag. Vanlig isbergssallad har jag ätit på äggmacka förut men aldrig ruccola, dags att testa alltså. Det gav verkligen en god pepprig twist. Jag kommer definitivt att äta den kombinationen igen, testa ni också!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar