Underbart krämigt, goda, stuvade makaroner!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vardag igen och ännu är det några dagar kvar innan det blir helg och festligheterna vid årsskiftet närmar sig. Det blev helt vanliga mjölkstuvade makaroner till middag…smakade gudomligt! Tillsammans med köttbullar och morotsstavar blev vi mätta och nöjda.  Inte en makaron blev kvar…..

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar