Spruckna prinskorvar….

Så kom den till slut, snön. Ganska mycket snö, men relativt lätt och fluffig. Inte alltför jobbig att skotta undan. Förutom snöskottning stod städning på programmet ikväll, därför fixade vi till en middag som gick snabbt. Prinskorv, kokt potatis, äggröra och lite sallad. Gott, men tyvärr hann korvarna spricka lite, tur att de gick bra att äta ändå!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar