Vilken tur man kan ha

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:6 kommentarer

Det blev en sen frukost idag, faktiskt var det lunchtid innan äggröran stod på bordet. Med grädde, chili, salt och koriander, stekt hastigt i smör. Serverad på tranbärs- och aprikosbröd.

Jag hade precis börjat tänka på middagsmat när det kom en inbjudan till ikväll. Plötsligt blev det väldigt enkelt, det är bara att åka iväg och sätta sig vid dukat bord!

Men för att klara oss gjorde vi en macka som mellanmål. Med creme fraiche, kyckling, sweet chili, riven ost, spenat och sockerärtor i. Med den i magen står vi oss till middagen!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 6 kommentarer

Lämna ett svar