Champinjontoast

  • Inläggskategori:Mackor
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Champinjontoast

Häromkvällen var jag sugen på något gott att äta framför teven. Lite kvällsgott helt enkelt.

I kylen fanns champinjoner, rödlök och prästost. persilja och franska i frysen, mer behövdes inte för att få till en god  kvällsmacka.

Champinjontoast

Ingredienser:

rödlök, champinjoner, franska, persilja, prästost, salt, chiliflakes och olivolja

1. Jag stekte skivad rödlök och champinjoner i olivolja. När svampen fått fin färg tillsatte jag hackad persilja och kryddade med salt och chiliflakes.

2. Därefter fördelade jag blandningen på franska och täckte med ett lager prästost.

3. In i ugnen på 225°, varmluft,  till dess att de fått fin färg.

Klart att servera med valfri grönsak och en kopp te.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar